Den lille på gågaden 

Bag de grønne klinker på gågaden i Horsens stråler Granbars italienske tapet. Svingende jazzmusik danser sig ud af højtalerne og øllene skænkes. Vi har gennem flere år forkælet vores gæster på vores solrige terrasse med en delikat og nøje udvalgt tapastur, sprøde vine og varme smil hen over baren. 

Den lille bar på gågaden favner bredt, og vi bestræber os på at tage hånd om alle  - store som små, mange som få.

Om Granbar

De legesyge rammer

I vores intime, grønne og legesyge rammer er der altid fokus på vores gæster. Gennem årene er Granbar blevet tranformeret til en dynamisk kaffebar, der har et bredt udvalg af øl, vine og kaffe.

Dertil har vi suppleret med et køkken, der kan give lækre Buddha Bowls og nærende sandwiches. Den intime størrelse gør det muligt for os at åbne op for samtaler på tværs af baren, fokuserer på råvarer og kvalitet, hvor gæster, bartender og grønne klinker går i ét. Der er en bred diversitet af mennesker og behov, og det er her, vi sætter vores største præg.

Om Granbar

Der er fokus på at parre tapasretter med vores nøje udvalgte vine og craftbeer. Det skal være en farverig og livlig oplevelse at besøge os. Uanset om du er til et glas vin i selskab med en buddha bowl, eller om du er til den helt store tapastur. Vi favner bredt - også i kreativitet.

Mad og drikke er nøje sammensat

Lad dig forkæle af vores faste hold med Claus Hald i spidsen. Claus har været medejer fra starten. Hen over interessen som barista, mad og vin har han som uddannet ølsommelier viden om øl og mad parring. Gå på opdagelse i vores menukort.

Om Granbar

Claus

Ingen granbar uden Claus’ ånd. Claus Hald, ølsommelier og medejer af Cafe Gran, Møhr og Granbar, startede for nogle år siden den lille på gågaden. De grønne klinker, legesyge tapet og menuen er udvalgt og sammensat af Claus, og derfor emmer stedet af interesse for kaffe, øl og parring af mad. 

Vi glæder os til at give jer en oplevelse – i baren, på terrassen såvel som togo i jeres egne rammer.

Vi er stolte af
vores værdier

Læs alt om os

bubble